Boka fås kjøpt i bokhandelen, direkte fra Redningsselskapet eller nettbokhandel, eller fra skoler og kursholdere som bruker boka sammen med undervisningskonseptet vårt

ISBN 978-82-998126-6-5
Antall sider: 260
Veiledende pris: kr 4
75

Om forfatterne

Tom Engelsborg har mer enn 40 års erfaring som fritidsbåtfører på både seil- og motorbåter. Sammen med Jorun har han logget mer enn 25 000 nautiske mil på langtur med egen seilbåt. Han har fritidsbåtskippersertifikat, General Operator Certificate, STCW 60 Sikkerhetskurs for sjøpersonell og STCW Passasjer- og krisehåndteringskurs. Han har skrevet flere lærebøker og har mer enn tjue års pedagogisk erfaring som universitets- og høyskolelærer og som kursholder.

Jorun Holum Engelsborg har erfaring som fritidsbåtskipper på egen seilbåt og som co-skipper på fritidsfartøy sammen med Tom. Hun har logget flere tusen nautiske mil som fritidsbåtfører, både i hjemlige og utenlandske farvann. Jorun har båtførerbeviset og bred erfaring som kursholder og fagskolelærer. Sammen med Tom startet hun Engelsviken Båtskole og drev den til skolen ble overtatt av Redningsselskapets sjøredningsskole i 2016.